Gruppaktiviteter

Testa Virtual Reality

Vill du hyra VR-utrustning och testa de senaste spelen och upplevelserna i Virtual Reality har vi paketet för dig.

Perfekt för dig som vill ha

  • företagsevent/kickoff
  • möhippa/svensexa
  • spelkväll med kompisarna
  • after work

Nedan finner du våra olika paket:

Att testa VR tillsammans är en perfekt aktivitet för er kickoff, konferens, firmafest eller AW. Ni får träda in i främmande världar, uppleva äventyr, skapa och tävla med varandra. Vi har satt VR-headset på över tusen personer, och reaktionen är nästan alltid densamma – ett stort leende och helt hänförda ansikten när man tar av sig utrustningen och är tillbaka i den riktiga världen.

Hyr VR från oss på VRSverige.se – vi utför aktiviteter för företag och privatpersoner i Stockholm med den senaste, coolaste spelutrustningen. Finns du någon annanstans i landet kan vi resa till dig eller ta hjälp av vårt nätverk.

Bli rymdhjältar, bestig berg, upplev undervattensäventyr eller skapa 3-dimensionella konstverk tillsammans. Testa en virtuell trekamp med de mest actionfyllda spelen för att höja stämningen till taket!

Virtual Reality (VR) är en datorgenererad verklighet där du kan uppleva andra platser – så fort du tar på dig headsetet så känns det som att du faktiskt har förflyttats in i spelet! VR är något som måste provas – en helt unik upplevelse som kommer få dig att tappa hakan. Om du anlitar virtualreality.se för ditt VR-event betyder det en kvalitativ leverans från riktiga proffs med en smittsam entusiasm. Vi brinner för att visa underhållningsvärdet såväl som nyttan med denna teknik!

Grundpaket: Spel och Upplevelser

Du kan välja att antingen komma till vårt kontor och prova på VR, eller så kommer vi till er med all utrustning som behövs. Det ingår alltid en värd som hjälper er genom hela upplevelsen.

Detta ingår

  • 2 HTC Vive
  • 2 datorer med spel och upplevelser
  • 2 timmars hyra
  • rekommenderat för upp till 20 personer

Pris grundpaket, från: 9.950:- *

Tillval

Skräddarsy upplägget efter dina behov!

Fler VR-stationer

För större grupper än 20 pers

Mobil VR-utrustning

Enklare VR för att underhålla medan man väntar på sin tur

Expertvärd

Garanti att en av våra seniora värdar kommer, som har kunskap om affärsnyttan med VR bortom syftet med underhållning/inspiration

Förlängd aktivitet

*priserna är ex. moms

Vårt utbud

virtual_reality_spel

VR-Spel

Vill du slåss mot robotar i rymden? Glida runt i havet och titta på fiskar? Spela de senaste musikspelen med tydliga tävlingsmoment? Eller kanske lösa deckargåtor tillsammans? Vi har spel som passar alla. Dock har vi en rekommenderad åldergräns på 14 år för våra spel.

vr_upplevelse

VR-Upplevelser

Vill du rita och måla i VR? Eller bota din spindelfobi? Kanske titta på film i salong tillsammans med andra? Göra meditations- eller avslappningsövningar? Besöka exotiska platser?

Är gruppaktiviteter inte det du letade efter? Ta istället en titt på våra föreläsningar, öppna hus och frukostseminarier.

Följ oss på instagram för att se vad som händer!

Anmäl dig till VR Sveriges nyhetsbrev

Du får de senaste VR-nyheterna, information om kommande events och mycket mer.