Svenska Starbreeze Studios växer

Svenska Starbreeze Studios satsar stort på VR just nu. Studion är inte bara involverad i lanseringen av WEVR s John Wick: The VR Experience , men man har även köpt in sig på egen VR hårdvara, i och med förvärvet av StarVR. För att dra igång dessa nya initiativ på allvar anställs nu en rad nya nyckelpersoner, framför allt på marknadsavdelningen.
”Vårt interna marknadsföringsteam får nu ökade möjligheter att backa upp vår VR plattform, och gör så att vi blir den bästa partnern för oberoende utvecklare och publicister”, säger Bo Andersson Klint, VD på Starbreeze i det senaste nyhetsbrevet från bolaget. ”I samband med att  våra VR projekt blir mer officiella blir vi givetvis mer attraktiva för en massa talang världen över, och som vill hänga på VR industrin i den absoluta toppen.”

John-Wick-Poster


 

Om du är intresserad, använder Starbreeze sin egen rekryteringstjänst via företagets officiella hemsida . Förutom marknadsförare, söker Starbreeze även mer folk till sina interna utvecklingsteam.

”Vi letar efter både rutinerade och nyexade utvecklare för en rad spännande projekt framöver. Starbreeze är ett bra ställe att uppleva och delta i en underhållningsindustri som är på väg att förändras” avslutar Bo Andersson Klint.

starbreeze-studios-no-free-to-play-f2p-news-1Inget officiell datum finns ännu när det gäller Starbreeze VR projekt, även om lanseringen av den första delen av John Wick: VR Experience troligtvis släpps i samband eller strax efter HTC Vives lansering nu i april.

Källa: vrfocus.com

Johan Hägerström

Johan är chefredaktör och ansvarig utgivare på VRSverige.se Han är gymnasielärare, IT-tekniker och VR-nörd sedan många år tillbaka. Andra intressen är Scifi och allt som har med rymden att göra. Kort därefter kommer 80-talsnostalgi och böcker som Ready Player One. Han hinner även med att sjunga en hel del i kör och flyger gärna paragliding på fritiden.

WordPress Security