Anlita VRSverige!

Anlita VRSverige!

Vare sig du letar efter nöje, inspiration eller affärsnytta så har du kommit till rätt plats! Hos oss kan du boka en kul och pulshöjande företagsaktivitet, en inspirerande föreläsning eller få vägledning fram till konkret affärsnytta med VR-teknik. Oavsett er tidigare erfarenhet eller kunskap så har vi på VRSverige en smittande entusiasm, lång erfarenhet av pedagogik, affärs- och konceptutveckling och inte minst det expertnätverk som du kan behöva som hjälp för att ta nästa steg.

För dig som söker tjänster gällande VR/AR så vågar vi påstå att vi har möjlighet att hjälpa till oavsett ditt behov. Vi genomför uppdrag primärt i Stockholmsregionen, men reser gärna till dig runtom i Norden, eller hjälper dig komma i kontakt med lokala leverantörer. Här hittar du VRSveriges företagserbjudanden:

Efter bara en kvart med gänget från VRSverige så kommer du få VR-febern! Och då har de inte ens plockat fram VR-prylarna. Så mycket passion, kunskap och vision! Love it!

Ashkan Fardost, Hyper Island Industry Leader

kundresa vrsverige events föreläsningar workshops produktion

”VR-event”: VR som företagsaktivitet

Att testa VR tillsammans är en perfekt aktivitet om ni planerar en 

 • kickoff
 • konferens
 • firmafest
 • eller AW!

Ni får träda in i främmande världar, uppleva äventyr, skapa och tävla med varandra. Vi har satt VR-headset på över tusen personer, och reaktionen är nästan alltid densamma – ett stort leende och helt hänförda ansikten när man tar av sig utrustningen och är tillbaka i den riktiga världen. Detta är en rolig och entusiasmerande aktivitet i sig, för teambuilding eller bara nöje –  och dessutom den perfekta ögonöppnaren för potentialen till affärsnytta med virtual reality.

VR som företagsaktivitet

Exempel på utformning av VR som företagsaktivitet:

 • ”VR-kampen” – adrenalinfylld trekamp (vårt mest populära paket)
 • ”VR-safari” – utforskning av olika virtuella miljöer
 • ”VR-ateljé” – skapa tillsammans i olika kreativa verktyg
 • Eller skräddarsy innehåll helt efter dina önskningar!)

Läs mer om våra ”vr-events” här!

 

VR-uthyrning för mässutställare

Mässor är intensiva miljöer där du måste göra allt för att särskilja ditt företag och fånga in besökarna till din monter på ett engagerande sätt. Att hyra in VR är alltid en crowd-pleaser, och vi kan lyfta värdet ytterligare genom att välja ut precis rätt VR-upplevelser för dina kunder att koppla ihop med ditt varumärke.

Kontakta oss och fråga hur vi kan lyfta din mässnärvaro med VR!

 

Föreläsningar om VR/AR

Virtual Reality är något som engagerar många. Genom våra VR-föreläsningar ger vi dig insikter i hur VR fungerar, vilken typ av utrustning som finns idag och vad som kommer i framtiden. Genom praktiska exempel kan du bli inspirerad till att själv vilja testa VR och undersöka hur VR kan användas i ert företag. Våra pedagogiska föreläsare bjuder på en stor dos entusiasm och passion och väcker både engagemang, glädje och nya kreativa tankar hos publiken.

Vi kan alltid kombinera en ren VR-aktivitet med att också hålla en inspirerande och idéväckande föreläsning om affärspotentialen med virtual reality och augmented reality. Du kan såklart också boka oss BARA för att hålla en föreläsning (även om vi tycker att man måste testa VR själv för att förstå möjligheterna). Vi har flera scenvana och djupt kunniga föreläsare, och kan anpassa presentationen utifrån din publik.

Exempel på ”keynote”-typer av föreläsning:

 • Rollen för VR och AR i digitaliseringen
 • VR för kompetensutveckling och utbildning
 • Immersiv teknik för bygg- och fastighetsbranschen
 • VR i skolan: Vilka sociala konsekvenser?
 • Sverige som framtidens föregångarland för VR
 • VR i hälsovård: Bevisad förbättring i fysisk och mental hälsa genom modern teknik

VR Sveriges djupa kunskap inom Virtual Reality gav våra åhörare en ovärderlig förståelse i hur denna nya teknologi kommer att vara en självklarhet för kreativa uppdrag inom designyrket.

Amanda, Ames studio/Light&Design Fair

Läs mer och boka en föreläsning med oss här!

 

”VR/AR-aktivering”: workshops / seminarier

Har ni bestämt er för att producera något eget inom VR/AR, eller köpa in och tillämpa befintlig teknik i verksamheten? Men ni kanske inte är helt säkra på vilken som är rätt väg framåt? Vi kan ge dig och ditt team en immersiv kickstart med kunskap, teknikdemos och en massa inspiration! Ta in VRSverige på en halvdag/heldag och kom igång med VR/AR på riktigt!

Hur vill ni aktivera VR/AR i er verksamhet? Kontakta oss!

 

Kurser för producenter och beställare av VR & AR

 • Lär dig skapa objekt, miljöer och upplevelser för VR och AR med VRSverige!
 • Använd VR som kreativ uttrycksform genom de olika befintliga VR-apparna för konstnärer, designers och amatörer!
 • Gå en snabbkurs för att orientera dig i den immersiva tekniken och dess affärsmöjligheter! 

(Nya kursmoduler och kurstillfällen kommer utannonseras inom kort.)

 

Förmedling och rådgivning för VR/AR-produktion

När ni har en färdig projektbrief så erbjuder vi – helt gratis – matchning med precis rätt leverantör att utföra det. Genom fyra års bevakning, rapportering och kontaktskapande i VR-branschen har vi blivit den naturliga mittpunkten i Sveriges flora av VR-utvecklare / producenter / byråer / studios / konsulter. Under leveransen kan ni även anlita oss som extern rådgivare/support. Starta er VR-resa hos oss!

Har du ett VR/AR-projekt i åtanke, men behöver någon som utför det? Oavsett om det gäller en 360-film eller en komplex affärsplattform i VR så har vi nätverket som kan hjälpa dig. Vi kan knyta ihop dig med rätt producenter och leverantörer. Om du vill kan vi  ge support, göra/sammanställa research och agera advisor  i hela processen från ax till limpa. Eller så är vi helt enkelt en förmedlare och kliver ur processen när rätt kontakter har knutits.

Kontakta oss med alla frågor du har om att driva ett lyckat VR/AR-projekt!

 

(I tillägg till detta finns möjligheten att annonsera hos eller sponsra oss för att nå ut till teknikintresserade VR/AR-entusiaster lokalt eller i hela landet!)

VRSverige.se är Sveriges samlingspunkt för allt om VR och AR. Här presenterar vi den mest heltäckande nyhetsbevakningen, djuplodande reportage och guider för VR-entusiasterna såväl som för de som bara är nyfikna på VR. Vi producerar även VR-podden (den enda podcasten om VR på svenska) och VR/AR Open House – gratis events för allmänheten där man kan testa den senaste, häftigaste tekniken och lyssna på presentationer från branschens mest erfarna proffs och experter. På denna sida samlar vi våra erbjudanden till företag.

WordPress Security