Anlita VRSverige!

Anlita VRSverige!

VRSverige.se bjuder helt gratis på landets mest innehållsrika källa till gratis kunskap och inspiration i form av artiklar, podcast, events och nyhetsbrev – allt med fokus på praktisk nytta med virtual reality och augmented reality, eller tillsammans ”den immersiva tekniken”.

För dig som söker andra sorters tjänster gällande VR/AR så vågar vi påstå att vi har möjlighet att hjälpa till oavsett ditt behov. Här hittar du våra företagserbjudanden:

”VR-event”: VR som företagsaktivitet

Att testa VR tillsammans är en perfekt aktivitet för er kickoff, konferens, firmafest eller AW. Ni får träda in i främmande världar, uppleva äventyr, skapa och tävla med varandra. Vi har satt VR-headset på över tusen personer, och reaktionen är nästan alltid densamma – ett stort leende och helt hänförda ansikten när man tar av sig utrustningen och är tillbaka i den riktiga världen. Detta är en rolig och entusiasmerande aktivitet i sig för teambuilding eller bara nöje, men också den perfekta inkörsporten för den som inte har testat högkvalitets-VR ännu.

VR som företagsaktivitet

(Olika upplägg: ”VR-kampen” – adrenalinfylld trekamp, ”VR-safari” – utforskning av olika virtuella miljöer, ”VR-ateljé” – skapa tillsammans i olika kreativa verktyg. Eller skräddarsy innehåll helt efter dina önskningar!)

Läs mer om våra ”vr-events” här!

 

VR-uthyrning för mässutställare

Mässor är intensiva miljöer där du måste göra allt för att särskilja ditt företag och fånga in besökarna till din monter på ett engagerande sätt. Att hyra in VR är alltid en crowd-pleaser, och vi kan lyfta värdet ytterligare genom att välja ut precis rätt VR-upplevelser för dina kunder att koppla ihop med ditt varumärke.

Kontakta oss och fråga hur vi kan lyfta din mässnärvaro med VR!

 

VR/AR-workshops eller skräddarsydda events

I många organisationer finns gnistan och viljan att utforska möjligheterna med den nya ”immersiva” tekniken, men inte ännu en konkret plan framåt. Vi kan hjälpa din avdelning eller ledningsgrupp att få en fördjupad förståelse för vad som redan finns därute, vad som är på väg, och hur ni kan inlemma VR/AR på ett strategiskt meningsfullt sätt i er verksamhet med både lämpliga launchprojekt och långsiktiga planer.

(Innehåll: skräddarsydd presentation, inhyrd utrustning och demo av relevanta VR-upplevelser, ledning av gruppdiskussioner och övningar, paketering till ert nästa steg)

Kontakta oss och berätta vilken sorts beslutsstöd din organisation är ute efter!

 

Kurser för beställare/projektledare

Virtual Reality (VR) är nästa stora teknikrevolution. Mångmiljardbelopp investeras i VR just nu världen över och denna omtalade teknik håller redan på att förändra förutsättningarna i många olika branscher. På vår helt nya introduktionskurs i Virtual Reality får du en djupgående bild av hur VR-tekniken fungerar, hur den används i näringslivet redan i dag och vilket värde den kan tillföra till just din verksamhets strategi och affärsmodell. Du får dessutom insyn i vad som krävs för att komma igång med ett VR-projekt på ett kostnadseffektivt sätt – och vad du måste tänka på som beställare gentemot byråer och leverantörer i branschen. Slutligen får du under denna heldag testa en massa VR för en inblick i vad som redan finns på marknaden. Kort sagt: Du får en perfekt överblick av affärsnyttan med Virtual Reality.

(Öppna kurstillfällen kommer utannonseras inom kort. Kurstillfällen för ny kurs: ”intro till VR/AR-produktion” utannonseras inom kort.)

Kontakta oss om du vill boka in oss för att hålla en kurs exklusivt för din grupp!

 

Föreläsningar om VR/AR

Virtual Reality är något som engagerar många. Genom våra VR-föreläsningar ger vi dig insikter i hur VR fungerar, vilken typ av utrustning som finns idag och vad som kommer i framtiden. Genom praktiska exempel inspirerar vi dig till att själv vilja testa VR och undersöka hur VR kan användas i ert företag. Våra pedagogiska föreläsare bjuder på en stor dos entusiasm och passion och väcker både engagemang, glädje och nya kreativa tankar hos publiken.

Läs mer och boka en föreläsning med oss här!

 

Projekthandledning

Har du ett VR/AR-projekt i åtanke, men behöver någon som utför det? Oavsett om det gäller en 360-film eller en komplex affärsplattform i VR så har vi nätverket som kan hjälpa dig. Vi kan knyta ihop dig med rätt producenter och leverantörer. Om du vill kan vi ta en account manager-roll där vi följer med dig i hela processen från ax till limpa. Eller så är vi helt enkelt en förmedlare och kliver ur processen när rätt kontakter har knutits.

Kontakta oss med alla frågor du har om att driva ett lyckat VR/AR-projekt!

(+ såklart möjligheten att annonsera hos eller sponsra oss för att nå ut till teknikintresserade VR/AR-entusiaster lokalt eller i hela landet!)

Anmäl dig till VR Sveriges nyhetsbrev

Du får de senaste VR-nyheterna, information om kommande events och mycket mer.