Testa VR som företagsaktivitet!

Testa Virtual Reality

Att testa VR tillsammans är en perfekt aktivitet för er kickoff, konferens, firmafest eller AW. (Och till och med svensexor, möhippor… och bröllop!) Ni får träda in i främmande världar, uppleva äventyr, skapa och tävla med varandra. Vi har satt VR-headset på över tusen personer, och reaktionen är nästan alltid densamma – ett stort leende och helt hänförda ansikten när man tar av sig utrustningen och är tillbaka i den riktiga världen.

Hyr VR från oss på VRSverige.se – vi utför aktiviteter för företag och privatpersoner i Stockholm med den senaste, coolaste spelutrustningen. Finns du någon annanstans i landet kan vi resa till dig eller ta hjälp av våra samarbetspartners.

Bli rymdhjältar, bestig berg, upplev undervattensäventyr eller skapa 3-dimensionella konstverk tillsammans. Testa en virtuell trekamp med de mest actionfyllda spelen för att höja stämningen till taket!

Virtual Reality (VR) är en datorgenererad verklighet där du kan uppleva andra platser – så fort du tar på dig headsetet så känns det som att du faktiskt har förflyttats in i spelet! VR är något som måste provas – en helt unik upplevelse som kommer få dig att tappa hakan. Om du anlitar VRSverige för ditt VR-event betyder det en kvalitativ leverans från riktiga proffs med en smittsam entusiasm. Vi brinner för att visa underhållningsvärdet såväl som nyttan med denna teknik!

Vill du hyra VR-utrustning eller testa de senaste spelen och upplevelserna i Virtual Reality? Här är paketet för dig.

Perfekt när du planerar…

  • företagsevent
  • kickoff
  • afterwork
  • möhippa
  • svensexa

Kolla in ett klipp från våra trevliga aktiviteter

Efter bara en kvart med gänget från VR Sverige så kommer du få VR-febern! Och då har de inte ens plockat fram VR-prylarna. Så mycket passion, kunskap och vision! Love it!
Ashkan Fardost kundcitat vrsverige

Ashkan Fardost

Hyper Island Industry Leader

GRUNDPAKET: UPPLEV VR I GRUPP

Hur går det till då? Enkelt! Ni kan antingen komma till vår lokal i centrala Stockholm för er VR-aktivitet, eller så kommer vi till er med all utrustning som behövs. En värd per VR-station leder er genom aktiviteten och ser till att ni får en lyckad upplevelse. Detta ingår:

  • 2 HTC Vive: marknadens vassaste VR-headset
  • 2 datorer med spel och upplevelser: kraftfulla gaming-laptops
  • 2 timmars hyra, inklusive transport
  • Massor av skratt och wow-upplevelser!

(Rekommenderas för upp till 20 personer)

Pris grundpaket, från: 9.950:- *

*priserna är ex. moms

Tillval:

Fler VR-stationer

För större grupper än 20 pers: 5.000 kr extra per VR-station utöver 2.

Förlängd aktivitet

Behöver ni lite längre tid än 2 timmar?
+1.000 kr/h per VR-station
Behöver ni ett heldagsevent?
Kontakta oss för offert.

Mobil VR-utrustning

Underhåll deltagarna som väntar på sin tur med lite enklare VR (Gear VR + hörlurar): 1.000 kr för 2 timmar och 2.000 kr för en heldag

Ladda ner säljbladet och visa chefen/beställaren!

Olika sorters aktiviteter

virtual_reality_spel

VR-Spel

Vill du slåss mot robotar i rymden? Testa virtuell utförsåkning? Spela de senaste musikspelen med tydliga tävlingsmoment? Eller kanske lösa deckargåtor tillsammans? Vi har spel som passar alla.

Vårt mest populära upplägg är ”VR-kampen”, en fartfylld trekamp där alla deltagare samlar poäng i häftiga och färgrika spel. Ett pris till vinnaren ingår!

vr_upplevelse

VR-Upplevelser

Vill ni rita, måla och skulptera i VR? Utforska undervattenslivet? Hoppa in i magiska chatmiljöer och träffa folk från andra sidan jorden – som om de befann sig öga mot öga med er? Göra meditations- eller avslappningsövningar? Besöka exotiska platser eller träda in i gripande dokumentär storytelling?

För grupper som söker något mer än bara underhållning kan vi anpassa aktiviteten helt efter ert syfte.

WordPress Security