Stora HTC Vive-Guiden – allt du behöver veta

Välkommen till vår stora HTC Vive-guide!

I stort sett alla som testar en HTC Vive tycker att det är en otroligt häftig upplevelse och något som man inte har upplevt i sitt liv tidigare. Förr eller senare kommer även du att stiga in i den virtuella världen, och då gäller det att vara förberedd. I denna guide får du en rad praktiska tips inför, under och efter köp av din HTC Vive. Förhoppningsvis kan denna guide hjälpa dig under lång tid, för att göra det lättare att få ut så mycket som möjligt av din HTC Vive. Välkommen!


guidebanners_startguidebanners_checkllistaguidebanners_installeraguidebanners_bildkvalitetguidebanners_ljudkvalitetguidebanners_aksjukaguidebanners_filmvisningguidebanners_kablarguidebanners_spelainguidebanners_felsokningguidebanners_vanligafragor

Johan Hägerström

Johan är chefredaktör och ansvarig utgivare på VRSverige.se Han är gymnasielärare, IT-tekniker och VR-nörd sedan många år tillbaka. Andra intressen är Scifi och allt som har med rymden att göra. Kort därefter kommer 80-talsnostalgi och böcker som Ready Player One. Han hinner även med att sjunga en hel del i kör och flyger gärna paragliding på fritiden.

WordPress Security