Immersive.ly: Bli delägare i vårt bolag när vrsverige.se tar steget ut i världen


Bakgrunden: en community-fokuserad mediabusiness

När vi formade teamet kring företaget som startade ur vrsverige.se i maj förra året, så enades vi om att vi ville bygga något riktigt stort. Sedan dess har vi kommit en bra bit – genom sajten, våra events och företagstjänster, podden, föreläsningar och gästbesök i diverse sammanhang så når vi idag ut till en större publik än någonsin här på hemmaplan, och vi får hela tiden tillbaka uppskattning från communityt runtom. VR-bolagen gillar oss, och framförallt gillar ”vanliga människor” att vi visar dem varför det här med VR är något som faktiskt påverkar dem.

Nu presenterar vi vårt nästa steg, och bjuder in dig till att följa med som delägare i vår resa framåt och ut på den internationella arenan. (Och var lugn, detta innebär INTE att det vi gör här på hemmaplan kommer försvinna. vrsverige.se kör vidare som vanligt!)

För ytterligare läsning så skrev Breakit om oss här. Här kan du se ytterligare ett pressmeddelande som handlar om de erfarna rådgivarna vi har i ryggen. Och jag skrev även ihop ett Medium-inlägg om vår filosofi om att bygga ett VR-community som är mer öppet för de icke invigda – eftersom vi tror att precis alla på sikt kommer bli påverkade av den här tekniken så vill vi att ingen ska hamna på efterkälken när det är så otroligt mycket som händer.

Fortsättningen: Inbjudan till DIG att bli delägare i vårt bolag

Vi gör detta i samband med en ”equity crowdfunding”, dvs vi gör en nyemission och bjuder in vårt nätverk till att registrera sig på plattformen fundedbyme för att kunna bli delägare i vårt bolag. Att släppa in många nya ägare gör att vi kommer få många ambassadörer som kan göra oss som organisation ännu starkare – min erfarenhet är att crowdfunding handlar mer om engagemang än pengar, och vi vet att det finns folk därute som brinner för samma sak som oss.


Längst upp finns kampanjen för Immersive.ly. På kampanjsajten kan du läsa dig till all nödvändig info för att ta ett beslut, och det finns också en kommentarsfunktion där vi kommer svara på alla frågor. Vi hoppas du väljer att hänga med på vår resa!

Vänligen / Niclas Johansson, vd/medgrundare VRS Media Production AB (vrsverige.se / virtualreality.se / immersive.ly)


Niclas Johansson

Niclas Johansson är VD på VRS Media (vrsverige.se). Han har en bakgrund inom affärsutveckling i startup/teknikvärlden, och lång erfarenhet av entreprenörskap och försäljning. Hans första VR-upplevelse var på Gröna Lund på 90-talet. Han är en nyhetsjunkie när det gäller teknik och ser en ljus framtid för Virtual Reality.

Anmäl dig till VR Sveriges nyhetsbrev

Du får de senaste VR-nyheterna, information om kommande events och mycket mer.