IMRSV tar in Intel-veteran som ny partner

IMRSV tar in Intel-veteran som ny partner

IMRSV Studios välkomnar nu Intel-veteranen Andreas Nordin som CSO, Chief Strategy Officer och partner. Genom rekryteringen stärker IMRSV Studios sin position ytterligare inom digital transformation för fortsatt tillväxt och expansion globalt. Andreas har 20 års erfarenhet från Intel, världens största tillverkare av processorer och tongivande inom teknikutveckling, där han har haft flera olika ledande försäljnings- och marknadschefspositioner på Europanivå.

”Det känns otroligt spännande att få vara med att expandera IMRSV tillsammans med Johan. IMRSV är inom sitt område ett ledande, nytänkande, och mycket kompetent företag. Jag kommer från den amerikanska storbolagsvärlden, men har länge känt att jag vill kunna påverka den digitala transformationen framåt i ett mindre bolag där beslutsvägarna är kortare. Nu får jag den möjligheten och jag ser fram emot att få vara med och utveckla IMRSV till det ledande företaget inom immersiva tekniker”, säger Andreas Nordin”Andreas kommer att komplettera teamet på ett mycket bra sätt. Hans breda erfarenhet från stora tekniska transformationer, bredd inom AI, IoT och Cloud samt gedigna kunnande om management inom IT är ovärderlig för oss”, säger Johan Hagegård – VD för IMRSV Studios.

IMRSV Studios är ett av de första företagen som specialiserat sig på Augmented Reality (AR) – eller bättre förklarat Mixed Reality. Målet är att hjälpa kunderna och partners att förbättra produktivitet, kommunikation och försäljning med nya framväxande och immersiva teknologier tillsammans med IoT, Cloud, AI och 5G.


Johan Hägerström

Johan är chefredaktör och ansvarig utgivare på VRSverige.se Han är gymnasielärare, IT-tekniker och VR-nörd sedan många år tillbaka. Andra intressen är Scifi och allt som har med rymden att göra. Kort därefter kommer 80-talsnostalgi och böcker som Ready Player One. Han hinner även med att sjunga en hel del i kör och flyger gärna paragliding på fritiden.

WordPress Security