Jobba hos oss

Just nu söker vi:

  • skribenter till vrsverige.se
  • eventpersonal
  • praktikanter inom flera olika områden

Du bör ha ett stort intresse av ny teknik, och då särskilt av Virtual Reality.  Läs mer om respektive tjänster nedan.

Skribent

Du kommer att jobba med att skriva längre artiklar av hög kvalitet till vrsverige.se. Det finns stora möjligheter att hitta din egen nisch inom VR och fördjupa dig inom denna. Du är van vid att skriva, och har kanske en bakgrund som journalist, författare eller bloggare. Du behärskar grunderna i wordpress och har gärna lite koll på sökordsoptimering.

Eventpersonal

Du kommer att jobba med att hålla i VR-events och demonstrera och instruera hur man använder VR-utrustning. Du är van att hantera både små och stora grupper och tycker att det är roligt att kunna bjuda på dig själv och att leverera en förstklassig VR-upplevelse. Du har gärna körkort för att kunna ta dig till eventen, som ibland är privatbokningar eller hålls hos andra företag.

Praktikant/examensarbete

Om du går en mediautbildning av något slag kan VR Sverige vara en ingång till arbetslivet. Här ger vi några förslag på arbetsuppgifter vi kan erbjuda dig. Du är också välkommen att kontakta oss om du själv har förslag på vad du skulle vilja göra hos oss.

Sociala medier

Du jobbar aktivt med att publicera och syndikera artiklar och multimedia på olika sociala plattformar. Du har ett stort intresse av att promota content och även att mäta och följa upp vrsverige.se och våra konkurrenters aktiviteter.

Filmproduktion

vrsverige.se har dagliga nyhetsvideos. Du utgår ifrån våra artiklar och skriver telepromptertext, filmar nyhetsuppläsningen och redigerar materialet. Enklare effekter läggs på.

SEO/Content audit

Du jobbar med att få våra artiklar och sidor att ranka högre i google-sökningar. Du använder exempelvis Search Console, Google Analytics och liknande programvara och jobbar aktivt med att förbättra gammalt material på hemsidan.

Bloggare

Du bevakar allt nytt som händer och skriver axplock som utgör grunden för nyhetsbrev, nyhetsvideos och artiklar.

Välkommen att skicka din ansökan till info@vrsverige.se.

Anmäl dig till VR Sveriges nyhetsbrev

Du får de senaste VR-nyheterna, information om kommande events och mycket mer.