Spöka ihjäl dig med Paranormal Activity: The Lost Soul

Tror jag på spöken?

Nej, det gör jag inte, eftersom det finns hela 0% bevis på andar, poltergeist eller ”den andra sidan”.


Blir jag rädd av att titta på någon annan spela Paranormal Activity’s nysläppta VR-titel The Lost Soul?
Ja. Ja det blir jag.

Redan förra våren kunde vi se folk ifrån IGN’s kontor som testade demon på spelet, och redan då så var jag ett stort ”nope” inför tanken på att spela det själv.


Nu finns spelet ute på Steam som Early Access för dig som gillar tanken på att ensam gå omkring i ett hus med en mardrömslik historia och luska ut vad som hänt samtidigt som en [flera?] ond ande gör allt för att hindra dig.

Om du som jag hellre konsumerar skräckspel ifrån ett tryggt avstånd, så hittade jag en glad youtuber du kan titta på istället.

 

Redaktörens kommentar

Hej Johan här, jag försöker just nu få Gorm att göra en längre artikel om Paranormal Activity med videoklipp från där han spelar, men han vägrar…helt. Tycker ni som jag att Gorm borde testa spelet kan ni väl kommentera artiklen på Facebook så han får lite mer press på sig 🙂


 

 

Gorm Sundberg

Gamer, musikproducent, animefantast, ljudtekniker, bon vivant och humanist. Har jobbat med de flesta former av medieproduktion och har ett brinnande intresse för människa/teknik sedan barndomen.

Anmäl dig till VR Sveriges nyhetsbrev

Du får de senaste VR-nyheterna, information om kommande events och mycket mer.