Tävling – Vinn en HTC Vive + Speldator

Tiden för att lämna in bidrag har nu passerat. Därmed startar genomgången av alla fantastiska VR-drömmar.

VRSverige.se kommer tillsammans med Webhallen att gå igenom samtliga bidrag under februari för att leta upp en värdig vinnare.

Processen kommer troligtvis ta ett par veckor, då det bokstavligen öst in bidrag nu på slutet.

/Tävlingskommitéen

Tävling! ”Mitt drömscenario i VR”

Virtual Reality ger oss obegränsade möjligheter att uppleva vilken sorts miljö och aktivitet som helst. Vi vill att du skickar in ett kreativt verk – en teckning, målning eller 3D-rendering – som beskriver en scen som du skulle vilja uppleva inne i virtual reality. Teckna gärna din avatar med VR-glasögon på, och beskriv scenen så detaljrikt som möjligt.

Det kan vara vilken fantasi som helst – en scifivärld, medeltida fantasy eller bara en parallell verklighet till vår egen. Det kan vara en scen från ett spel, en film eller bok du älskar, eller något helt från din egen fantasi (men om du vill bli utvald som vinnare så håll det familjevänligt!).

Tävlingen pågick fram till och med 2017-01-31

Vinnaren utses av Webhallen och vrsverige.se

Priset till vinnaren omfattar:

1st HTC Vive

1st Webhallen Config speldator. Länk till modellen i fråga.

 

 

 

 

 

Anställda på VRSverige, VRS Media Production och Webhallen får gärna skicka in bidrag dom med. Men är inte med och tävlar om priset.

Inskickat material kan komma att användas av VRSverige och VRS Media Production i redaktionell material och marknadsföringssyfte.

 

 

WordPress Security