Veckans Cardboard: Julmys

Nu när julen är nära så är det dags att ladda upp din nya cardboard med lite jul stämning och jul VR-appar! GOD JUL!

 


1.Navidad VR

I denna juliga by ska du först skjuta på björnen så att spelet börjar, sedan ska man skjuta alla julklappar och snöflingor som faller ner på marken. Allt går på tid så det gäller att vara uppmärksam på var de landar!

(magnetklickare behövs)

Länk till Google Play


2.VR Xmas:Marina Square

På detta jultorg ska man rädda julen genom att leta efter tomtens alla renar. Leta runt på torget efter de listiga djuren som gillar att gömma sig överallt. Fånga in alla renar så att tomten kan få ut julklapparna även denna jul!

Länk till Google Play

3.VR  Bicycle Racing

Här får man åka med på tomtens snöskoter- Åke med på en bana och styr runt för att samla in paket, tomteluvor och annat kul som hör julen till. Luta huvudet höger och vänster för att styra snöskotern och se hur långt du kommer!

Länk till Google Play

4.VR Christmas Journey Joy Ride

Här får man sig en tur på en liten bergochdalbana genom en vinterlandskap med julmusik och allt som hör julen till. Njut och känn att julen är här!

Länk till Google Play

5.Christmas Journey VR


Här får man sitta bredvid tomtens släde som dras av renarna. Åk med och leverera julklappar till folket som bor på olika ställen. Ho ho ho!

Länk till Google Play

Michael Wilhk

Michael jobbar inom transport och har alltid gillat teknik och brukar vara tidigt ute när det kommer ny teknik som nu med VR. Han provade på Gear VR julen 2015 och varit fast sedan dess. Övriga intressen är familj, vänner, mode, airsoft, drönare och viner!

Anmäl dig till VR Sveriges nyhetsbrev

Du får de senaste VR-nyheterna, information om kommande events och mycket mer.