Veckans cardboard: Spöken, osaliga andar och dags för Halloween

Nu när vi närmar oss Halloween är det dags att ta fram sin cardboard och leta upp ett par riktigt läskiga VR-appar. Känn hur mörkret nalkas och hur de kalla kårarna smyger sig på.

1.VR Halloween Ridehalloweenride

Här sitter du i en vagn i en gammal gruva och får följa med på en klassisk skräck-tur genom de mörka miljöerna. Skrämmande pumpor och buande spöken får dig att känna hur Halloween smyger sig på! (hörlurar rekommenderas för bästa upplevelse)


Länk till appen

 

2.Halloween Smash Cardboardsmash

På denna spöklika kyrkogård ska du kasta döskallar och pumpor på saliga andar som kommer upp på olika ställen på kyrkogården. Slutligen möter du en jättespindel och döskalleängel som måste dödas! (headset med klicker måste användas)


Länk till appen

 

3.RevolVR Halloween Specialrevolvr

I detta Halloween-spel gäller det att slå sönder de flygande pumporna i en kuslig miljö och på det sättet samla poäng. När man slår sönder pumporna kommer olika spöken fram och skriker.  För bästa upplevelse ska man ladda ner Revolvr-appen och synka den med en ficklampa. Med hjälp av en  blå och röd plast kork framför ljusstrålen, kan du styra slagträt och få den rätta interagerande känslan.

Länk till appen

4.The Visitor VRvisitor

Blinkande lampor, skuggor som rör sig och saker som byter plats. I detta kusliga och hemsökta hus får du verkligen känna skräck och kalla kårar längs med ryggen. Vågar du stanna kvar genom hela skräckupplevelsen?

Länk till appen

 

5.Virtual Halloweenvirtualhalloween


Här får du gå runt i en mörk skog och ska med hjälp av en ficklampa lysa på de hemska andarna och andra spöken för att ta död på dem innan det är för sent. Hur många hinner du med innan du själv blir tagen av de mörka krafterna?

Länk till appen

Michael Wilhk

Michael jobbar inom transport och har alltid gillat teknik och brukar vara tidigt ute när det kommer ny teknik som nu med VR. Han provade på Gear VR julen 2015 och varit fast sedan dess. Övriga intressen är familj, vänner, mode, airsoft, drönare och viner!

WordPress Security