Veckans cardboard: Träning

Veckans cardboard: Träning

God fortsättning alla VR-fantaster! Nu så här efter nyår så brukar många börja det nya året med träning, så vad kan vara bättre än att få lite inspiration i VR!

VR Olympic race

Här får du välja olika distanser på banan och du kan välja mellan löpning eller cykling.


Spelet styrs med magnetklickaren.

Länk till Google Play

 


VR Run Valley

Här får man springa på en väg i öppet landskap med olika hinder på vägen. Spring fortare för att ta dig förbi dina medtävlare eller motionera i lugn och ro och se på landskapet.

Styrs med bluetooth-kontroll.

Pris: 19,75kr

Länk till Google Play

 

VR Laser Training

Här får man vara på en rymdstation och ha en svävande boll framför sig. När den börjar skjuta iväg laser mot dig måste du parera. Bra för att träna reaktionsförmågan!

Länk till Google Play

 

Workout Revolution VR

På med headsetet och få din personliga tränare i VR! Här kan du välja olika träningsövningar att göra med fokus på armar, ben och mer.

Länk till Google Play

 

Rope crossing Adventure VR


För den som vill få en annorlunda träning kan du testa denna app där det gäller att hålla balansen på lina. Ge dig ut på olika banor över himmel, vilda djur och annat!

Länk till Google Play

Michael Wilhk

Michael jobbar inom transport och har alltid gillat teknik och brukar vara tidigt ute när det kommer ny teknik som nu med VR. Han provade på Gear VR julen 2015 och varit fast sedan dess. Övriga intressen är familj, vänner, mode, airsoft, drönare och viner!

WordPress Security