Vilka EU-länder tittar på mest VR-porr?

 


RealityLovers.com är ett produktionsbolag som specialiserat sig inom VR-porr, och släppte nyligen, precis som PornHub och andra porrdistributörer brukar göra någon gång om året, lite användarstatistik för att vi bättre ska kunna se och förstå vår porrkonsumtion.
Men också för att vi ska kunna peka på andra länder och fnissa.

Enligt webbplatsens statistik så toppar Italienare konsumtionen av VR-porr mer än något annat europeiskt land och står för 12 procent av totala mängden användare hos RealityLovers. Tyskland kommer på andra plats med 10 procent och Frankrike tar tredje plats med nio procent.

Topp tiolistan ser ut som följer:


Italien: 12%
Tyskland: 10%
Frankrike: 9%
Polen: 8%
Spanien: 8%
Belgien: 7%
Portugal: 6%
England: 6%
Österrike: 5%
Slovakien: 4%

Medan de övriga europeiska länderna står för de resterande 25 procenten.

När det gäller vilka VR-enheter som är populärast för den erotiskt nyfikne europén, så rapporterar RealityLovers att 32 procent av användarna föredrar Samsung Gear VR, medan 28 procent använder sig av RealityLovers egenbrandade HMD’s. Google Cardboard används av 12 procent av besökarna, medan Oculus Rift står för åtta procent, och de resterande 20 procenten kommer ifrån ”andra” VR-enheter.

Även för kvinnor


RealityLovers grundare René Pour säger att genom att använda VR-glasögon kan vem som helst känna sig som en porrstjärna.
”Användare omsluts av våra erotiska filmer och njuter av att kunna uppleva allt ifrån samma perspektiv som skådespelaren”, säger Pour. ”För att göra att filmen känns så realistisk och hisnande som möjligt betonar RealityLovers den visuella estetiken, sinnligheten och den senaste tekniken.”
”Med våra videor vill vi inte bara nå män,” tillägger Pour. ”Vårt utbud vänder sig också till kvinnor.”

RealityLovers erbjuder 180-graders HD VR videor för betalande medlemmar.

Gorm Sundberg

Gamer, musikproducent, animefantast, ljudtekniker, bon vivant och humanist. Har jobbat med de flesta former av medieproduktion och har ett brinnande intresse för människa/teknik sedan barndomen.

WordPress Security